Gratis klusje

 

Wat is een gratis klusje? Je kunt kiezen:

 

Proefblog max 300 woorden

 

Gratis scan nieuwsbrief (redactie)

 

Gratis? Is ze gek geworden? Nee hoor. Als je mij wilt inhuren, bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs of websiteteksten, wil je vast wel weten hoe dat werk dat ik voor je kan afleveren er ongeveer uit ziet. En andersom: als ik misschien voor je aan de slag ga, bijvoorbeeld met het verzorgen van je nieuwsbrieven of met een eindredactieslag slaan op je rapportage, ben ik ook wel benieuwd naar hoe onze samenwerking eruit zal zien.  

Online communicatie staat of valt bij continuïteit, interactie en ontwikkeling. Zie dit dus als een gratis kennismaking, met misschien wel een succesvol vervolg.

 

Fair enough, wat gaan we doen?

 

We gaan even bellen. Wat moet ik weten? Waar moet het blog over gaan? Over welke onderdelen in de nieuwsbrief ben je (nog) niet tevreden? Op basis van ons gesprek schrijf of herschrijf ik je bericht. Is het niets? Prima, weten we dat allebei, en dan kan ik je misschien nog doorverwijzen naar een collega. Is het wel wat? Top! Dan gaan we weer even bellen, of misschien wel even zitten met een kopje koffie om te bespreken wat er nu gaat gebeuren. Wil je mijn tekst meteen gebruiken? Prima! Als het blog of de nieuwsbrief extern gedeeld wordt maak ik hier graag de blits mee op mijn social mediakanalen. Goed voor jou om te weten: ik schrijf voor jou een artikel of nieuwsbrief, maar je zult het zelf in je WordPressomgeving of in Mailchimp moeten zetten. Heb je daar ook hulp bij nodig? Dan wordt het een klusje. Wel zoek ik er desgewenst een rechtenvrij leuk plaatje bij.

 

Goed om te weten: je ontvangt vanaf dan ook mijn nieuwsbrief. Is dat niets voor jou? Dan kun je je altijd uitschrijven.

Psst.. ik maak heel lekkere granola. Recept hebben? Laat je e-mailadres achter.
En dan ontvang je meteen mijn nieuwsbrief (waar je je eventueel, ooit, later als je groot bent, altijd gratis en voor niks kunt afmelden)