Reading Time: < 1 minute

Met een Strippenkaart 20.0 koop je twintig prepaid uren in die je kunt inzetten voor alle klussen die je hebt voor mij als tekstschrijver.

 

En dit is een leuke bonus: je ontvangt geen twintig uur tekstschrijven. Nee, je ontvangt tweeëntwintig en een half uur tekstschrijven. Kortom: je ontvangt tweeënhalf uur gratis Tekstschrijvert! Voor een tarief van 80 euro/uur in plaats van 90 euro/uur.

In plaats van 2.025 euro betaal je dus 1.800 euro!

Wat kun je met tweeëntwintig en een half uur Tekstschrijvert? Zo ongeveer alles. Bijvoorbeeld je hele website laten (her)schrijven, een serie business cases laten schrijven, een interviewserie laten maken of teksten voor je marketingfunnel laten schrijven. En wat je nu niet nodig hebt, kun je later nog inzetten. Want de strippenkaart is een heel jaar geldig.

 

Tekstschrijftips, toffe kortingsacties of blogs met do's en don'ts ontvangen? Schrijf je nu in voor de maandelijkse Tekstschrijvert Nieuwsbrief.

Psst.. ik maak heel lekkere granola. Recept hebben? Laat je e-mailadres achter
En dan ontvang je meteen mijn nieuwsbrief (waar je je eventueel, ooit, later als je groot bent, altijd gratis en voor niks kunt afmelden)