Dagmar Holtman typt en kijkt verbaasd

Samenwerken? Lees eerst even dit

Reading Time: < 1 minute

Ik ben gek op verwachtingsmanagement, en krijg de bibbers van zwalkende paden die eindigen in doodlopende steegjes. Het helpt mij en jou enorm als je weet wat je wil. Neem daarom eerst even deze vier w’s en de h door.

Wat?

Als je niet weet wat je wil vertellen, kan ik dat ook niet voor je doen. Maar ik kan je wel op weg helpen met gerichte vragen en een luisterend oor.

Waarom?

Meer likes? Meer clicks? Meer abonnees? Meer sales? Minder spam? Meer omzet? Meer werkplezier? Minder uitleg op verjaardagen wat je nou precies doet?

Wanneer?

Ook al heb je alle tijd, deadlines geven sturing en structuur. Bovendien geven ze inzicht in hoe realistisch jouw planning is.

Wie?

Wie moet ik hebben om te interviewen? Wie weet alles van de inhoud? Wie ben jij precies? Wie weet er bij jou op de zaak alles van KPI’s? (ik niet namelijk)

Hoe?

Hoe kunnen we je lezers het beste verleiden om te doen wat jij beoogt met de teksten? Werkt de soft en simpele aanpak? Of zijn ze meer van ‘hard en hoekig’?

 

En? Kom je er een beetje uit? Bel, app of e-mail gerust als ik je kan helpen.

 

5 vragen aan deze tekstschrijver die als antwoord ‘nee’ hebben
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Psst.. ik maak heel lekkere granola. Recept hebben? Laat je e-mailadres achter
En dan ontvang je meteen mijn nieuwsbrief (waar je je eventueel, ooit, later als je groot bent, altijd gratis en voor niks kunt afmelden)