Ode aan mijn opdrachtgevers

Reading Time: 2 minutes

 

Dit is voor de mensen die niet weten wat ze willen. Voor de mensen die precies weten wat ze willen, en de mensen die eerst precies wisten wat ze wilden en daarna weer niet. Dit is voor de klagers, de helpers en de waterdragers.

Dit is voor de coaches, de MKB-ers en de trainers. Voor de multinationals en de eenpitters. Voor de ondernemers die een stapje verder willen gaan, de mensen die het altijd zelf willen doen, ondernemers die zich graag bemoeien of de mensen die het liefst alles meteen uit hun handen willen laten vallen.

Dit is voor de late betalers en de vroegboekers. Voor de appers, de mailers en de bellers. Voor de uitstellers en de mensen met haast. Voor de mensen met wereldideeën, en de mensen met een wereld aan ideeën. Voor de mensen die kwetsbaar durven zijn, de mensen die zakelijk moeten zijn, de mensen die andere mensen willen motiveren en de mensen die simpelweg willen dat andere mensen ze kunnen ontmoeten, waar dan ook, als zij daar maar zijn.

Dit is mijn ode aan jullie.

Want door voor jullie aan de slag te gaan leer ik. Over jullie leven, jullie bedrijf en jullie dromen. Over jullie manier van vertellen, jullie manier van naar de wereld kijken en over de richting waarin jullie ondernemen. Dankzij jullie leer ik hoe je zakelijk kunt groeien. Hoe je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Over welke knelpunten en tegenslagen jullie in jullie werkende leven zijn tegengekomen. Of nog steeds tegenkomen.

Dankzij jullie leer ik om een betere ondernemer te worden, een betere tekstschrijver, een beter luisterend oor en een betere verteller van jullie verhaal.

Dus bij deze wil ik jullie bedanken. Want dankzij jullie ben ik Tekstschrijvert.

tekstschrijver-apple-amersfoort

Beeldbewerking door Margot Holtman

En hou jij ook zoveel van je opdrachtgevers?

 

Psst, net m’n nieuwsbrief verstuurd. Volgende keer in je mailbox ontvangen? Schrijf je in -> Klik

Bakkie pleur op: Waarom ik ga stoppen met koffie drinken
Tekstschrijvert Poppins over haar favoriete online tools om haar productiviteit te verhogen
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Psst.. ik maak heel lekkere granola. Recept hebben? Laat je e-mailadres achter
En dan ontvang je meteen mijn nieuwsbrief (waar je je eventueel, ooit, later als je groot bent, altijd gratis en voor niks kunt afmelden)